+ 86 15868609134info@riverlakeco.com

NJË FORCË UDHËHEQËSE NË MJETET HIDRAULIKE ME PRIRJE TË LARTË

PRODUKTET PIKA

E INXHINIERUAR PËR BESUESHMËRISË SIGURIA JUAJ ËSHTË PARIMORE

PRODUKTET PIKA

LAJME RIVERLAKE

SISTEMI I TESTIMIT TË NGARKESËS SË PILEVE TË RIVERLAKE

Testi i ngarkesës së shtyllave 2700 ton

Paketa e fuqisë e testimit të ngarkesës së shtyllave RIVERLAKE ZJ9 është një sistem testimi i ngarkesës së grumbullit të kontrolluar nga plc, i cili mund të kontrollojë, shfaqë, regjistrojë dhe shkarkojë presionin në kohë reale të cilindrave, tonazhin në kohë reale të forcës dalëse, presionin në kohë reale të fuqisë paketë, koha e testimit të ngarkesës në kohë reale. Në këtë projekt, termocentrali ynë ZJ9 punoi me 9 njësi HCRL30012 cilindra hidraulikë me dado mbyllëse me veprim të dyfishtë për të gjeneruar një Max. fuqi totale e prodhimit prej 2700 ton. Përveç veçorive të mësipërme, ne mund të ndërtojmë edhe sensorë të ngarkesës me Bluetooth dhe sensorë matëse telefonike në pajisjet tona të ngarkesës së grumbullit për të shfaqur dhe regjistruar të dhënat e ngarkesës në kohë reale nga qelizat e ngarkesës dhe të dhënat e zhvendosjes së shtyllave në kohë reale nga matësi i numrit.

pompë hidraulike dore

Si e nxirrni ajrin nga një pompë hidraulike e dorës

Keni blerë një pompë të re dore, por zbuluat se pompa e dorës nuk thith vaj kur punon. Edhe nëse shtypni dorezën e pompës së dorës në mënyrë të përsëritur, pompa e dorës fillon të thithë vaj dhe marrja e vajit është shumë më pak se normalja. Mos u shqetësoni, sepse ka mungesë vaji brenda rezervuarit të karburantit të pompës manuale dhe nuk është përdorur për një kohë të gjatë dhe ajri ka hyrë në brendësi të pistës së pompës manuale. Në këtë kohë, duhet të derdhim ajrin brenda pistonit dhe pompa hidraulike manuale mund të funksionojë normalisht. Le të marrim si shembull një pompë dore hidraulike RIVERLAKE P-462 me dy shpejtësi, për të nxjerrë plotësisht ajrin brenda kutisë së pompës hidraulike të dorës, ju lutemi ndiqni hapat e mëposhtëm: 1. Mbushni rezervuarin e vajit të pompës manuale me vaj hidraulik, lidheni pompën manuale, zorrën hidraulike dhe cilindrin hidraulik 2. Ktheni valvulën e lëshimit të ajrit në drejtim të akrepave të orës për të hapur valvulën e çlirimit të ajrit 3. Rrotulloni në të kundërt të akrepave të orës për të liruar vidën e lëshimit të ajrit të pistonit, ndizni valvulën e pozicionit manual të pompës manuale dhe shtypni dorezën në mënyrë të përsëritur për të shkarkuar ajrin brenda

Cilindri hidraulik i petullave me lartësi të ulët i përdorur në sistemin e shkëmbinjve drejtues të mërzitshëm Auger

Cilindri hidraulik i petullave me lartësi të ulët i përdorur në sistemin e shkëmbinjve drejtues të mërzitshëm Auger

Imazhet e projektit Paraqitja e projektit Cilindra hidraulikë petullash me lartësi të ulët 50 tonësh të përdorur në sistemin e shkëmbinjve të drejtimit të mërzitshëm. Sistemi i Shkëmbit Drejtues (SRS) është koka e parë drejtuese e tregut të mërzitshëm, e krijuar për të lundruar jo vetëm shkëmbin e fortë, por edhe kushtet e vështira të shkëmbinjve të thyer. I krijuar për të operuar në shkëmb deri në 25,000 psi, SRS i lejon operatorët të mbajnë gropat në linjë dhe të klasifikojnë edhe në kushtet më të vështira të tokës për një hapje në shkallë. Në kokën e shpimit, ka një tub të vogël të rrumbullakët, aty janë vendosur cilindrat. Ka 4 copë cilindra hidraulikë petullash 50 tonësh në secilën anë (sipër, poshtë, djathtas dhe majtas) të kokës së drejtimit për një total prej 16 copë, funksionon kur është duke shpuar horizontalisht nën tokë, ne përdorim cilindrat për të lundruar në kokën e shpimit.

Sistemi Hidraulik i Kërkimit dhe Rrëshqitjes Për Zhvendosjen e Transformatorit

Zhvendosja e transformatorit në Afrikën e Jugut

Imazhet e projektit Paraqitja e projektit Taizhou Chuanhu Hydraulic Machinery Co., Ltd dorëzoi 6 cilindra hidraulikë me veprim të dyfishtë dhe një njësi energjie hidraulike të drejtuar nga benzina për sistemet rrëshqitëse dhe rrëshqitëse. Power Pack dhe cilindrat hidraulikë përdoren për zhvendosjen e transformatorit elektrik.

Projektet e testimit hidraulik me Korporatën Kombëtare të Naftës në det të hapur të Kinës

Projektet e testimit hidraulik me Korporatën Kombëtare të Naftës në det të hapur të Kinës

Imazhet e projektit Paraqitja e projektit Projektet e testimit hidraulik me Korporatën Kombëtare të Naftës në det të hapur të Kinës

Fole hidraulike e testimit të ngarkesës së grumbullit

Projekti i Zgjerimit të Hekurudhave të Udhëtarëve Veri-Jug 1569 Ton Testimi i ngarkesës së shtyllës

Imazhet e projektit Paraqitja e projektit Hekurudha e udhëtarëve Veri-Jug, e njohur gjithashtu si Hekurudha Clark-Calamba, është një sistem tranziti hekurudhor urban 147 kilometra në ndërtim e sipër në ishullin Luzon, Filipine, kryesisht në Zonën e Manilës së Madhe. Projekti do të përdorë sistemin hekurudhor japonez që përdor trena me efikasitet energjetik dhe të besueshëm. RIVERLAKE furnizoi një sistem testimi të ngarkesës së grumbullit të përbërë nga 2 njësi të cilindrave hidraulikë 1000 ton dhe 1 njësi njësi energjie hidraulike elektrike të kontrolluar nga PLC. Sistemi do të kryejë punë testimi të ngarkesës së grumbullit deri në 1569 tonë në Projektin e Zgjerimit të NSCR. Sistemi hidraulik i kontrolluar i RIVERLAKE PLC është projektuar për teste të ngarkesës së shtyllave deri në 2000 tonë ku ngarkesa duhet të aplikohet në faza të ndryshme dhe të shfaqet me saktësi në kohë reale. Sistemi i ngritjes së testit të ngarkesës së grumbullit plc ofron 6 opsione të tonazhit të paracaktuar, përdoruesi mund të paracaktojë tonazhin e ngarkimit dhe periudhën kohore të mbajtjes për secilin opsion. Gjatë funksionimit të testit të ngarkesës së grumbullit, i gjithë procesi ekzekutohet automatikisht, thjesht zgjidhni një nga tonazhet e paracaktuara dhe shtypni butonin e funksionimit automatik. foleja hidraulike do të ngrihet në goditjen e saj të plotë, pasi të arrijë ngarkesën e paracaktuar, sistemi i folesë do të ndalojë automatikisht dhe do të mbajë presionin për periudhën e paracaktuar kohore. Të

Rrjedhjet e cilindrit hidraulik (dhe si t'i rregulloni ato)

Rrjedhjet e cilindrit hidraulik (dhe si t'i rregulloni ato)

Çfarë është një cilindër hidraulik dhe si funksionon ai? Cilindri hidraulik është një aktivizues mekanik, i projektuar për të bartur një forcë hidrostatike në një drejtim të vetëm. Zakonisht përdoret në pajisjet e ndërtimit, inxhinierinë civile dhe makineritë e projektuara për procesin e prodhimit. Një cilindër hidraulik përdor çdo formë të lëngut hidraulik, zakonisht vaj, që shtyhet përpara dhe mbrapa nga një pistoni në secilën anë të cilindrit. Kjo mundëson funksionimin e lëvizjes lineare, duke i bërë makina të tilla si Buldozerët dhe traktorët të kryejnë lëvizje të tilla si prishja e ndërtesave ose ngritja e rëndë që nuk mund të bëhen me anë të forcës njerëzore. Cilindrat hidraulikë përbëhen nga një shufër pistoni, një vulë pistoni dhe dy zona të ndara, të gjitha të lidhura me dado dhe bulona së bashku për të ushtruar forcën e lëngut hidraulik brenda tubit të cilindrit. Një cilindër hidraulik ushtron sasi masive të forcës, diku nga disa kilogramë, deri në disa mijëra ton! Çfarëdo lëvizje lineare që ju nevojitet për automatizim, një cilindër hidraulik me cilësi të mirë është zgjidhja perfekte për nevojat e çdo kompanie prodhimi, bujqësie, inxhinierie civile ose automatizimi. Çfarë e shkakton rrjedhjen e cilindrave hidraulikë? Një problem i zakonshëm për kompanitë inxhinierike dhe prodhuese me ngarkesë të lartë është gjetja e mënyrave për të minimizuar rrjedhjet nga cilindrat e tyre hidraulikë. Rrjedhjet në

Cilindër hidraulik me veprim të dyfishtë 800 ton

8 hapa që duhet të ndiqni për prodhuesin e një cilindri hidraulik me cilësi të lartë

Cilat janë hapat që duhen ndjekur në prodhimin e cilindrave hidraulikë? Si prodhues i cilindrave hidraulikë me më shumë se 20 vjet përvojë, nuk ka vend më të mirë se ne për të marrë përgjigjen e duhur. Për të prodhuar cilindra hidraulikë me cilësi të lartë, duhet të ndiqni 8 hapa dhe në këtë postim do t'i zbërthejmë në detaje. Dizajni i cilindrit hidraulik Cilindrat hidraulikë zakonisht përbëhen nga një trup cilindri, shufër pistoni dhe vulë. Të gjithë komponentët hidraulikë dhe komponentët e vulosjes kanë kërkesa të ndryshme për sa i përket tolerancave dimensionale, ashpërsisë së sipërfaqes, tolerancave të formës dhe pozicionit, etj. Gjatë procesit të prodhimit, nëse toleranca është shumë e keqe, si diametri i brendshëm i cilindrit, diametri i jashtëm i pistonit, brazda e vulës thellësia, gjerësia dhe madhësia e vrimës së unazës së vulosjes, ose jashtë rrumbullakësisë, gërvishtjeve ose kromit për shkak të problemeve të përpunimit Në rast të rënies, vula përkatëse do të deformohet, shtypet, gërvishtet ose nuk ngjeshet. Funksioni i mbylljes do të humbasë dhe funksionimi normal i pajisjes nuk mund të garantohet. Për të shmangur probleme të tilla në radhë të parë, gjatë projektimit, siguroni saktësinë gjeometrike të secilit komponent dhe zgjidhni vulën e duhur; gjatë prodhimit, sigurohuni që pjesa e sipërme dhe e poshtme

Si të hiqni kushinetat për zëvendësim

Si të hiqni kushinetat për zëvendësim

Pavarësisht nga lloji i kushinetës ose kushtet në të cilat funksionon, të gjitha kushinetat përfundimisht konsumohen dhe duhet të zëvendësohen. Në ditët e sotme, dy mënyrat më të zakonshme për të hequr një kushinetë të vjetër janë ose përdorimi i një tërheqëse kushinetë për të hequr kushinetën ose përdorimi i një ngrohës mbajtës për të çmontuar kushinetën. Ne do të flasim për avantazhet dhe disavantazhet e dy mënyrave. Heqja e kushinetës me një tërheqës kushinetë Kur përdorni një tërheqës kushinetë për të hequr kushinetën, çmimi është veçanërisht më i lirë, por disavantazhi i tij është se mund të gërvisht boshtin nëse përdoret me kujdes. Për shkak të ndryshimit në mekanizmin mekanik dhe fuqinë e drejtuar, tërheqësit mund të ndahen në tërheqës hidraulikë dhe tërheqës mekanikë, tërheqës me dy nofulla dhe tërheqës me tre nofulla. Përpara se të çmontoni kushinetën, zgjidhni një lloj të përshtatshëm tërheqës nga prodhuesi i tërheqësit me kapacitet të mjaftueshëm për të përfunduar detyrën. Heqja e kushinetës me ngrohësin e kushinetave Kushinetat e ngrohjes janë një mënyrë e mirë për të zgjeruar përkohësisht unazat mbajtëse për të lehtësuar montimin ose çmontimin pa përdorimin e forcës së tepërt që mund të dëmtojë kushinetat. Prodhuesit kryesorë të tërheqësit të kushinetave në mbarë globin 1.Taizhou Chuanhu Hydraulic Machinery Co., LTD Kompania u krijua në 2005. Aktualisht është prodhuesi kryesor i pajisjeve hidraulike

çelësi i rrotullimit hidraulik

Si funksionon një çelës hidraulik me çift rrotullues?

Çelësat e çift rrotullues hidraulikë përdoren gjerësisht në ndërtim, mirëmbajtje dhe riparime emergjente në naftë, kimike, energji elektrike, miniera, metalurgji, ndërtimin e anijeve, çimento, prodhimin e pajisjeve të rënda dhe industri të tjera. Sipas statistikave përkatëse, 50% e dështimeve të pajisjeve shkaktohen nga dështimi i bulonave dhe raportet e aksidenteve të pajisjeve të shkaktuara nga një dështim i bulonave ndodhin gjithashtu herë pas here; Në procesin e instalimit dhe mirëmbajtjes së pajisjeve, duhet të përdoren çelësa hidraulikë për instalimin dhe heqjen e bulonave me përmasa të mëdha. Ai nuk është vetëm i thjeshtë dhe i përshtatshëm për t'u përdorur, por gjithashtu siguron çift rrotullues shumë të saktë, me një saktësi çift rrotullues prej ±3%, gjë që është e pamundur të arrihet me dorë. Si funksionon një çelës hidraulik me çift rrotullues? Një grup veglash çelësi rrotullues hidraulik përbëhet nga një çelës hidraulik, një pompë çelësi rrotullues hidraulik, një zorrë me presion të lartë (faktori i sigurisë 4:1 ) dhe një reduktues gjashtëkëndor (ose prizë me goditje). Çelësi hidraulik përbëhet nga trupi (i quajtur edhe guaska), njësia e lëvizjes (cilindrat hidraulikë) dhe pjesët e transmisionit (arpion dhe bosht lëvizës). Përpara se të përdorni pompën hidraulike të çelësit të rrotullimit, mbushni vaj hidraulik 46# kundër konsumit në rezervuarin e vajit dhe ndizni fuqinë për të nisur stacionin e pompimit, stacioni i pompës do të gjenerojë presion përmes funksionimit të motorit dhe transmetohet në të

Cilindra hidraulikë me qëllim të përgjithshëm me veprim të dyfishtë

Cilindra hidraulikë me një veprim kundër dyfishtë

Cilindrat hidraulikë ofrojnë forcën e njëanshme të nevojshme për të fuqizuar pajisjet tuaja industriale për ngritjen e rëndë. Cilindrat hidraulikë teleskopikë, të cilët janë idealë për rimorkio hale dhe rimorkio kamionësh me platformë, japin gjatësinë e zgjatur të goditjes që kërkohet për një sërë qëllimesh të gjithanshme. Kur blejnë cilindra hidraulikë teleskopik, konsumatorët shpesh ballafaqohen me vendimin midis cilindrave hidraulikë me një veprim dhe me dy veprim. Mësoni se çfarë i dallon dy llojet e cilindrave teleskopik për të përcaktuar se cili cilindër është i përshtatshëm për kërkesat tuaja hidraulike me fuqi të lartë. Cilindri hidraulik është kali i punës i botës industriale. Mësoni për përfitimet dhe të metat e cilindrave hidraulikë me veprim të vetëm dhe të dyfishtë. Funksioni i cilindrit tuaj vendos nëse duhet të zgjidhni një cilindër hidraulik me një veprim ose me dy veprim. Cilindri hidraulik me një veprim Cilindrat me një veprim gjenerojnë forcë ekskluzivisht në një drejtim, pavarësisht nëse është një veprim shtytës ose tërheqjeje. Këta quhen edhe cilindra "plunger". Ato përdoren në operacionet e ngritjes ku presioni i pompës hidraulike e shtrin cilindrin hidraulik dhe një masë ose susta e tërheq atë. Cilindrat me një veprim përmbajnë vetëm një portë përmes së cilës kalon vaji nën presion i pompës hidraulike. Kjo bën që pistoni të shtrihet në një drejtim, duke ngjeshur pranverën e pistonit. Pas lëshimit të ajrit nëpërmjet portës së cilindrit ku hyri, susta

Tensionimi i bulonave kundër rrotullimit: Hyrje, ndryshimi, të mirat dhe të këqijat.

Tensionimi i bulonave kundër rrotullimit: Hyrje, ndryshimi, të mirat dhe të këqijat.

Hyrje Tensionimi dhe rrotullimi i bulonave janë dy mënyra të ndryshme për të rregulluar tensionin në një bulon. Çift rrotullues është aftësia për të aplikuar një forcë rrotulluese dhe përdoret për të shtrënguar dhe liruar bulonat, ndërsa tendosja e bulonave është kur dado e bulonës shtrëngohet në kokën e bulonit. Ky shtrëngim krijon një zvarritje në bulon, duke rritur qëndrueshmërinë e tij dhe duke e parandaluar atë të lirohet gjatë përdorimit. Përdorimi i çelësit të rrotullimit në përgjithësi varet nga madhësia e bulonit, ndërsa tensionuesit mund të përdoren me pothuajse çdo madhësi bulonash. Çfarë është tendosja e bulonave? Tensionimi i bulonave është procesi i rregullimit të tensionit në një dado ose bulon duke përdorur një forcë shtypëse hidraulike. Kjo bëhet për të rregulluar saktësisht forcën e lidhjes midis pjesëve që bashkohen. Procesi mund të shtrëngojë ose lirojë lidhjet dhe është një procedurë e nevojshme shpesh në shumë industri. Tensionuesit hidraulikë të bulonave janë një pjesë thelbësore e makinerive moderne, pasi ato lejojnë rregullimin e saktë dhe të përsëritshëm të tensionit të bulonave. Çfarë është rrotullimi i bulonave? Rrotullimi i bulonave është akti i shtrëngimit ose lirimit të bulonave duke e kthyer atë me një çelës. Është një pjesë e rëndësishme e mirëmbajtjes industriale dhe mund të bëhet me dorë ose duke përdorur një çelës çift rrotullues. Çift rrotullues matet në